Απαντήσεις για τη λειτουργία των ΜΕΘ δίνουν οι εντατικολόγοι

Απαντήσεις για τη λειτουργία των ΜΕΘ δίνουν οι εντατικολόγοι

Τον τρόπο λειτουργίας των ΜΕΘ στην πανδημία θα εξηγήσουν σε συνέντευξη Τύπου τρεις ιατροί - εντατικολόγοι στον απόηχο καταγγελιών περί «VIP ασθενών».

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τον τρόπο λειτουργίας των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας κατά τη διάρκεια της πανδημίας θα εξηγήσουν, οι εκπρόσωποι του διοικητικού συμβουλίου της Ελληνικής Εταιρείας Εντατικής Θεραπείας στον απόηχο της αντιπαράθεσης που έχουν προκαλέσει οι ισχυρισμοί του Προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ Μιχ. Γιαννάκου. 

Στη συνέντευξη, που έχει προγραμματιστεί για τις 5 το απόγευμα στο νέο αμφιθέατρο του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», θα μιλήσουν οι Αναστασία Κοτανίδου, Διευθύντρια ΜΕΘ του Ευαγγελισμού, Μαρία Θεοδωρακοπούλου, Διευθύντρια ΜΕΘ του «Αττικόν» και Βασίλειος Μπέκος, Διευθυντής ΜΕΘ του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών.

Οι καταγγελίες του κ. Γιαννάκου έχουν ήδη εγείρει την εισαγγελική έρευνα, ενώ ο υπουργός Υγείας έχει καταθέσει ενώπιον του Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου αναφορά αξιόποινων πράξεων εναντίον του και παντός υπευθύνου που διακινεί ψευδείς και συκοφαντικές ειδήσεις για δήθεν ύπαρξη κλινών ΜΕΘ που κρατούνται για επιλεγμένα πρόσωπα και δεν διατίθενται στους ασθενείς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT