Κολωνός: Άγριος ξυλοδαρμός 13χρονου από συμμορία νεαρών – Του έκλεψαν το κινητό και το ποδήλατό του

Κολωνός: Άγριος ξυλοδαρμός 13χρονου από συμμορία νεαρών – Του έκλεψαν το κινητό και το ποδήλατό του

Ο ανήλικος γυρνούσε σπίτι του όταν ξαφνικά οι νεαροί, οι οποίοι φορούσαν κουκούλες και μάσκες, τον προσέγγισαν από πίσω και άρχισαν να τον χτυπούν

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στιγμές τρόμου έζησε το βράδυ της Τρίτης (11/1) ένας 13χρονος στον Κολωνό όταν δέχθηκε επίθεση από συμμορία τεσσάρων νεαρών οι οποίοι τον ξυλοκόπησαν άγρια και εν συνεχεία του έκλεψαν το ποδήλατό και το κινητό του τηλέφωνο. 

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο ανήλικος εκείνη την ώρα γυρνούσε σπίτι του όταν ξαφνικά οι νεαροί, οι οποίοι φορούσαν κουκούλες και μάσκες, τον προσέγγισαν από πίσω και τον έσπρωξαν με δύναμη με αποτέλεσμα να καταλήξει στο οδόστρωμα. 

Τότε οι δράστες άρχισαν να τον χτυπούν με γροθιές και κλοτσιές σε όλο του σώμα. Παράλληλα ένα από τα μέλη της παρέας άρχισε να του ψάχνει τις τσέπες με αποτέλεσμα να εντοπίσει το κινητό του τηλέφωνο και να το πάρει, ενώ έτερο μέλος της συμμορίας άρπαξε το ποδήλατό του και εξαφανίστηκε.

Αστυνομικές πηγές μιλώντας στην «Κ» ανέφεραν πως οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, οι οποίοι πιθανόν είναι ανήλικοι, είναι σε εξέλιξη, ωστόσο το έργο της ΕΛ.ΑΣ. δυσχεραίνει το γεγονός πως αφενός οι δράστες είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και αφετέρου πως ο φωτισμός στο σημείο που έλαβε χώρα η επίθεση ήταν χαμηλός. 

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT