Βούλα: Τροχαίο δυστύχημα με Ferrari – Νεκρός ο οδηγός

Βούλα: Τροχαίο δυστύχημα με Ferrari – Νεκρός ο οδηγός

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και το πολυτελές αυτοκίνητο προσέκρουσε σε δένδρο με αποτέλεσμα να τυλιχθεί στις φλόγες

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Tροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στη Βούλα, στο σημείο που η παραλιακή συναντά τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 45χρονος οδηγός μιας Ferrari έχασε τον έλεγχο και το πολυτελές αυτοκίνητο προσέκρουσε σε δέντρο με αποτέλεσμα να τυλιχθεί στις φλόγες.

Ο οδηγός εγκλωβίστηκε μέσα στο αυτοκίνητο και βρήκε τραγικό θάνατο. Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, πρόκειται για τον Γιώργο Μονογυιό, αδερφό της βουλευτού Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνας Μονογυιού.

Στο όχημα επέβαινε και η σύζυγός του, η οποία είναι τραυματισμένη. Η σορός του οδηγού μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο Βούλας, ενώ η συνοδηγός διακομίστηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Το υπερπολυτελές αυτοκίνητο μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Τροχαία Ελληνικού.

Στις εικόνες που έχουν αναρτηθεί στα social media φαίνεται το μοιραίο όχημα να έχει τυλιχθεί στις φλόγες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT