Βιασμός 24χρονης: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση – Υπό έρευνα δύο ακόμα υποθέσεις

Βιασμός 24χρονης: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση – Υπό έρευνα δύο ακόμα υποθέσεις

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εκχυμώσεις φαίνεται να δείχνει η ιατροδικαστική έκθεση για την 24χρονη που καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα βιασμού στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο δικηγόρος Θανάσης Ζιώγας.

Τα τελικά αποτέλεσμα των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης αναμένεται να γνωστοποιηθούν σήμερα, ενώ πρόσθεσε ότι έχει υπογραφεί ηλεκτρονικά η ιατροδικαστική έκθεση.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η ιατροδικαστής υπογράφει πως δεν αποκλείεται να έγιναν ασελγείς πράξεις κατά τη συνουσία. Η εξέταση έγινε στις 2 Ιανουαρίου το βράδυ και περιήλθε σήμερα στα χέρια του.

Ο ίδιος επεσήμανε πως από τις ιατροδικαστικές εξετάσεις δεν μπορεί να προκύψει εάν τής είχε χορηγηθεί κάποια ουσία, όπως καταγγέλλει η 24χρονη, κι αυτό θα φανεί από τις τοξικολογικές εξετάσεις που αναμένονται.

Επίσης, ο κ. Ζιώγας ανέφερε ότι έχει άλλες δυο υποθέσεις στο γραφείο του, μία το 2016 και μία το 2018, παρόμοιες με αυτή της 24χρονης, οι οποίες δεν έχουν μετατραπεί ακόμα σε καταγγελίες.

«Κάνω έκκληση να βγει στο φως η αλήθεια, να έρθουν όλες οι γυναίκες που υπέστησαν βία να βγουν χωρίς φόβο και πάθος και να καταγγείλουν. Οι δικαστικές αρχές λειτουργούν και θα υπάρχει πλήρης προστασία και διερεύνηση. Τηλεφωνικά έχω δύο καταγγελίες για τα έτη 2016 και 2018 οι οποίες βιάστηκαν με τον ίδιο τρόπο. Δεν ξέρουμε από ποιους και σε ποιον χώρο», είπε.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT