Πάτρα: Συνελήφθη άνδρας για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του

Πάτρα: Συνελήφθη άνδρας για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του

Η γυναίκα φέρεται να κατέθεσε ότι ο σύζυγός της την ξυλοκόπησε άγρια ενώ βρίσκονταν στο σπίτι που διαμένουν με το παιδί τους στην Πάτρα

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στον Εισαγγελέα Πατρών με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία, θα οδηγηθεί 40χρονος, o ο οποίος συνελήφθη σήμερα τα ξημερώματα, μετά από μήνυση που υπέβαλλε η σύζυγός του για ξυλοδαρμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, η γυναίκα φέρεται να κατέθεσε ότι ο σύζυγός της την ξυλοκόπησε άγρια ενώ βρίσκονταν στο σπίτι που διαμένουν με το παιδί τους στην περιοχή της Αγυιάς, στην Πάτρα.

Από τους αστυνομικούς του Α’ Αστυνομικού Τμήματος Πάτρας, δόθηκε παραγγελία για διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης της γυναίκας. Κατά πληροφορίες δεν φέρει εμφανή σημάδια κακοποίησης.

Η γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει, στέλνοντας μήνυμα από το κινητό της τηλέφωνο στην Αστυνομία, δυνάμεις της οποίας έφτασαν στο σημείο και πέρασαν χειροπέδες στον άνδρα.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT