Κακοκαιρία «Ελπίς»: Σε ετοιμότητα η Π.Ε. Έβρου για τα επικίνδυνα φαινόμενα

Κακοκαιρία «Ελπίς»: Σε ετοιμότητα η Π.Ε. Έβρου για τα επικίνδυνα φαινόμενα

Από το Σάββατο έως και την Τετάρτη αναμένεται σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας, φαινόμενα παγετού κατά τόπους ολικού και χιονοπτώσεις

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε ετοιμότητα έχει τεθεί ο μηχανισμός της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, αλλά και των Δήμων του ακριτικού Νομού, για την αντιμετώπιση των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που σύμφωνα με την Ε.Μ.Υ. θα επηρεάσουν και τη Θράκη.

Ειδικότερα, από αύριο έως και την Τετάρτη αναμένεται σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας, φαινόμενα παγετού κατά τόπους ολικού και χιονοπτώσεις, καιρικά χαρακτηριστικά συνοδά της κακοκαιρίας «Ελπίς», που αναμένεται να επηρεάσει με χιονοπτώσεις ακόμη και πεδινές περιοχές της Θράκης.

Εν αναμονή της επιδείνωσης του καιρού, στο Δήμο Αλεξανδρούπολης θα παραμείνουν ανοικτοί και διαθέσιμοι για τους πολίτες θερμαινόμενοι χώροι στα δημοτικά θέατρα Φερών και Αλεξανδρούπολης, στο Πολύκεντρο Λουτρού και στο δημοτικό κατάστημα Άνθειας, ενώ ήδη στις Φέρες μηχανήματα του Δήμου προχωρούν σε ρίψη αλατιού και αποχιονισμό προκειμένου να διατηρηθεί ανοιχτό το οδικό δίκτυο.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT