Διευθυντής Κυκλοφορίας Αττικής Οδού: Ντρέπομαι για αυτήν την εικόνα

Διευθυντής Κυκλοφορίας Αττικής Οδού: Ντρέπομαι για αυτήν την εικόνα

«Εδώ και 18 χρόνια είμαι διευθυντής Κυκλοφορίας στην Αττική Οδό και ντρέπομαι για την εικόνα αυτή», δήλωσε ο κ. Φάνης Παπαδημητρίου.

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για πρωτόγνωρες καταστάσεις έκανε λόγο ο διευθυντής κυκλοφορίας της Αττικής Οδού, Φάνης Παπαδημητρίου, ο οποίος για τις εικόνες που παρατηρήθηκαν, ανέφερε: «Εδώ και 18 χρόνια είμαι διευθυντής Κυκλοφορίας στην Αττική Οδό και ντρέπομαι για την εικόνα αυτή».

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και περιγράφοντας την κατάσταση που επικρατούσε στην Αττική Οδό το πρωί της Τρίτης είπε πως «βρίσκεται εδώ και ώρες μία συνεχής προσπάθεια σε συνεργασία με την Πυροσβεστική και τον Στρατό για τον απεγκλωβισμό των οδηγών».

«Αυτή τη στιγμή έχουν μείνει περίπου 1.000 -1.200 άτομα, με τους περισσότερους να έχουν απεγκλωβιστεί από το βράδυ».

Ζήτησε εκ νέου συγγνώμη και υποσχέθηκε πως θα αποδοθούν οι ευθύνες για το περιστατικό.

Υποστήριξε πάντως πως η έλευση της «Ελπίδας» έφερε πρωτογνωρες καταστάσεις καθώς πρώτη φορά είδε τόσο έντονη χιονόπτωση αλλά και τόσο πολλή κυκλοφορία στους δρόμους, εξηγώντας πως η διαφορά με τη «Μήδεια» είναι ότι τότε υπήρχε lockdown, ενώ χθες, όλος ο κόσμος ήταν στους δρόμους.

Σημείωσε επίσης πως, τη στιγμή που ξεκίνησε η σφοδρή χιονόπτωση, στην Αττική Οδό βρέθηκαν 35 εκχιονιστικά, πολλά εκ των οποίων πολλά ήταν εγκλωβισμένα.

«Και 100 να είχαμε, δε θα έφταναν» υποστήριξε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT