Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Χωρίς ρεύμα μεγάλοι Δήμοι της Αττικής παρά τις διαβεβαιώσεις για αποκατάσταση

Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Χωρίς ρεύμα μεγάλοι Δήμοι της Αττικής παρά τις διαβεβαιώσεις για αποκατάσταση

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Σκρέκας ανακοίνωσε πως η συντριπτική πλειονότητα των βλαβών αναμένεται να αποκατασταθεί σύντομα, ωστόσο μεγάλες περιοχές όπως η Φιλοθέη και το Ψυχικό συνεχίζουν να είναι βυθισμένες στο σκοτάδι

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο σκοτάδι εξακολουθούν να βρίσκονται πολλές περιοχές της Αττικής στις οποίες ακόμη δεν έχει καταστεί δυνατό να αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση που διακόπηκε από το πέρασμα της κακοκαιρίας «Ελπίδα».

Νωρίτερα ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Σκρέκας ανακοίνωσε πως η συντριπτική πλειονότητα των βλαβών αναμένεται να αποκατασταθεί σύντομα, ωστόσο μεγάλες περιοχές όπως η Φιλοθέη και το Ψυχικό συνεχίζουν να είναι βυθισμένες στο σκοτάδι με τους κατοίκους να βρίσκονται σε απόγνωση καθώς, εκτός από το σκότος έχουν να αντιμετωπίσουν και τις εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, στην κορύφωση του φαινομένου, από τις 2.500 γραμμές μέσης τάσης του δικτύου υπήρξαν βλάβες σε 79 γραμμές που περιορίστηκαν σε 45 τις πρώτες πρωινές ώρες.

Από την πλευρά του ο διευθύνοντας σύμβουλος του ΔΕΔΔΗΕ κ. Μάνος σημείωσε πως 650 εργαζόμενοι και 180 οχήματα βρίσκονται σε επαφή με την Πολιτική Προστασία και την Αστυνομία για τα σημεία που πρέπει να επιθεωρηθούν.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT