Κακοκαιρία Ελπίδα – ΔΕΔΔΗΕ: Ποιες περιοχές αντιμετωπίζουν πρόβλημα ηλεκτροδότησης

Κακοκαιρία Ελπίδα – ΔΕΔΔΗΕ: Ποιες περιοχές αντιμετωπίζουν πρόβλημα ηλεκτροδότησης

Οι περιοχές που αντιμετωπίζουν προβλήματα ηλεκτροδότησης είναι η Αγία Παρασκευή, ο Παπάγος, ο Χολαργός και το το Χαλάνδρι - Έχουν αποκατασταθεί οι βλάβες σε Ψυχικό και Φιλοθέη

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με πυρετώδεις ρυθμούς, σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ, διεξάγονται οι εργασίες αποκατάστασης των βλαβών που προκλήθηκαν στο Δίκτυο Ηλεκτρικής Ενέργειας από την επέλαση της κακοκαιρίας «Ελπίς», επισημαίνοντας ότι όλες του οι δυνάμεις βρίσκονται επί ποδός.

Συγκεκριμένα, από τις πρώτες ώρες της κακοκαιρίας δραστηριοποιούνται συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ με πάνω από 650 εργαζόμενους και πάνω από 180 οχήματα. Τα συνεργεία είναι σε επαφή με την Πολιτική Προστασία και την Αστυνομία για την εξασφάλιση της πρόσβασης στα σημεία που πρέπει να επιθεωρηθούν και να διεξαχθούν εργασίες.

Επιπρόσθετα, ελικόπτερο με εξειδικευμένο προσωπικό του ΔΕΔΔΗΕ επιθεωρεί από αέρος τις γραμμές Μέσης Τάσης σε δύσβατα σημεία της Ανατολικής Αττικής, ώστε να εντοπιστούν τυχόν σημεία με βλάβες και να δοθούν οι κατάλληλες προτεραιότητες πρόσβασης.

Σε ό,τι αφορά στην Αττική, επιδιορθώνονται οι βλάβες σε 37 γραμμές. Οι συγκεκριμένες περιοχές που αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζουν, όχι στο σύνολο αλλά σε επίπεδο γειτονιάς προβλήματα ηλεκτροδότησης, είναι η Αγία Παρασκευή, ο Παπάγος, ο Χολαργός, το Χαλάνδρι, ενώ οι βλάβες έχουν αποκατασταθεί στο Π. Ψυχικό και στη Φιλοθέη και οι εν λόγω περιοχές έχουν ήδη αρχίσει να ηλεκτροδοτούνται.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT