Υπόθεση βιασμού 24χρονης: Δεν έχουν παραδοθεί τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων

Υπόθεση βιασμού 24χρονης: Δεν έχουν παραδοθεί τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν έχει παραδοθεί μέχρι αυτή την ώρα στην ανακρίτρια το πόρισμα του Εργαστηρίου Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του ΑΠΘ με τα ευρήματα των τοξικολογικών εξετάσεων στην υπόθεση του καταγγελλόμενου βιασμού της 24χρονης, στη Θεσσαλονίκη. 

Το πόρισμα θα περιλαμβάνει τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων που διενεργήθηκαν τόσο στο ΑΠΘ όσο και στην Ελβετία. Από τα παραπάνω αποτελέσματα θα κριθεί και η περαιτέρω εξέλιξη της ανακριτικής έρευνας για την υπόθεση. 

Αξιολογώντας τις αναλύσεις των δειγμάτων ούρων της 24ωρης -τόσο αυτές που διενεργήθηκαν στο εργαστήριο του ΑΠΘ όσο κι εκείνες που εστάλησαν στην Ελβετία- ο καθηγητής στην έκθεσή του θα δώσει απαντήσεις σε δύο κρίσιμα ζητήματα: αφενός για τυχόν ανίχνευση ναρκωτικών ουσιών (είτε κλασικές, είτε συνθετικές και παραισθησιογόνα) και αφετέρου για τους δείκτες αλκοόλης.

Στο μεταξύ, η ανακρίτρια συνεχίζει να λαμβάνει μαρτυρικές καταθέσεις και στο πλαίσιο αυτό εξέτασε τις προηγούμενες μέρες τον άνδρα που φέρεται να προσκάλεσε την 24χρονη στο πάρτι, όπως επίσης κι ένα ακόμη άτομο που συμμετείχε σ’ αυτό.

Την ίδια ώρα, συνεχίζεται η παράλληλη (εισαγγελική) έρευνα για τυχόν δράση κυκλωμάτων μαστροπείας και το τελευταίο 24ωρο είδε το φως της δημοσιότητες μία ακόμη καταγγελία, παρόμοια με αυτή που προσκόμισε στη Δικαιοσύνη ο ποινικολόγος Νίκος Διαλυνάς, επικαλούμενος τα στοιχεία γυναίκας – καταγγέλλουσας.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT