Νέα υπόθεση εκδικητικής πορνογραφίας στη Θεσσαλονίκη: Έστειλε προσωπικό της βίντεο στα social media

Νέα υπόθεση εκδικητικής πορνογραφίας στη Θεσσαλονίκη: Έστειλε προσωπικό της βίντεο στα social media

Η υπόθεση αφορά σε μια 53χρονη γυναίκα, η οποία έπεσε θύμα revenge porn, καθώς βίντεο με προσωπικές της στιγμές στάλθηκε σε όλες τις επαφές της στα social media

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέα υπόθεση εκδικητικής πορνογραφίας η οποία εκδικάστηκε σήμερα Δευτέρα στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, ήρθε στο φως της δημοσιότητας. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ3, η υπόθεση αφορά σε μια 53χρονη γυναίκα, η οποία έπεσε θύμα revenge porn, καθώς βίντεο με προσωπικές της στιγμές στάλθηκε σε όλες τις επαφές της στα social media, ακόμα και στους συγγενείς της.

«Δεν μπορώ να περπατήσω στο δρόμο. Έχω στιγματιστεί, νομίζω ότι όλοι συζητούν για μένα» κατέθεσε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η γυναίκα, η οποία πάει σε ψυχολόγο και ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή. Ο δράστης είχε συλληφθεί τον Αύγουστο 2019 και είχε αθωωθεί και από κατηγορία για βιασμό. Το δικαστήριο παρέπεμψε την υπόθεση στο Εφετείο καθώς έκρινε ότι το αδίκημα είναι σε βαθμό κακουργήματος.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT