Ομόνοια: Σφραγίστηκαν γραφεία παράνομου συνδέσμου οπαδών

Ομόνοια: Σφραγίστηκαν γραφεία παράνομου συνδέσμου οπαδών

Σφραγίστηκαν, κατόπιν απόφασης του Αστυνομικού Τμήματος Ομονοίας, τα γραφεία συνδέσμου οπαδών ομάδας του ΠΑΟΚ στην οδό Μενάνδρου

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σφραγίστηκαν, κατόπιν απόφασης του Αστυνομικού Τμήματος Ομονοίας, τα γραφεία συνδέσμου οπαδών ομάδας του ΠΑΟΚ στην οδό Μενάνδρου. 

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., τα γραφεία δεν διέθεταν άδεια από αρμόδια αρχή.

Δολοφονία Άλκη: Παραδόθηκε στις αρχές άλλος ένας ύποπτος

Νωρίτερα, παραδόθηκε στις αρχές ένας ακόμη εμπλεκόμενος στη δολοφονική επίθεση κατά του Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για άνδρα 25 ετών, που διέφευγε της σύλληψης.  

O αποκαλούμενος ως «Αθηναίος» ήταν ο μόνος από τους κατηγορούμενους που δεν είχε έδρα τη Θεσσαλονίκη. Οι πληροφορίες τις τελευταίες ημέρες ανέφεραν ότι μετά τη δολοφονία του Άλκη είχε μεταβεί στην Αθήνα, ωστόσο όλο αυτό το χρονικό διάστημα κρυβόταν στη Θεσσαλονίκη.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας είχαν πραγματοποιήσει πολλές έρευνες για τον εντοπισμό του 25χρονου στην Αθήνα. Μάλιστα, είχαν γίνει έφοδοι σε χώρους όπου θα μπορούσε να βρίσκεται, ενώ δεν ήταν τυχαία και η έρευνα που είχε γίνει προ ημερών στον σύνδεσμο στην Ομόνοια.

Διεθνές ένταλμα για τον ύποπτο που διέφυγε στην Αλβανία

Σημειώνεται πως εντός της ημέρας αναμένεται να εκδοθεί από τον αρμόδιο εισαγγελέα διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον ύποπτο που φέρεται να διέφυγε στην Αλβανία και ενώ η αστυνομία τον αναζητούσε προκειμένου να τον εξετάσει για την υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου.

Ειδήσεις σήμερα

Βία στα γήπεδα: Τέσσερα αθλητικά νομοσχέδια από το 2006 έως σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT