Καπνογόνα στο 3ο Λύκειο Τρικάλων

Μαθητές έριξαν καπνογόνα χθες το πρωί στο σχολείο τους, το 3ο Λύκειο Τρικάλων.

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μαθητές έριξαν καπνογόνα χθες το πρωί στο σχολείο τους, το 3ο Λύκειο Τρικάλων. Το σύνηθες είναι να γίνεται έρευνα με εντολή από την αρμόδια Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, όπως και συνέβη για το περιστατικό, όμως ο σύλλογος διδασκόντων στο σχολείο, λίγο μετά το παράδοξο γεγονός, κατάφερε να εντοπίσει τους δύο δράστες και, σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Παιδείας, τους επεβλήθη διήμερη αποβολή.

Ο λόγος που το έκαναν είναι, όπως φαίνεται, για να αποφύγουν το μάθημα. Οι πυκνοί καπνοί από τα καπνογόνα που έπεσαν στο ισόγειο προκάλεσαν αναστάτωση σε μαθητές και εκπαιδευτικούς και αρχικά υπήρξαν φόβοι για φωτιά.

Τρεις μαθήτριες παρουσίασαν έντονα συμπτώματα δύσπνοιας, μεταφέρθηκαν στο τοπικό νοσοκομείο, αλλά συνήλθαν χωρίς προβλήματα. Σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας, σήμερα θα βρεθούν στο σχολείο ψυχολόγος και ο σύμβουλος παιδαγωγικής ευθύνης.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT