«Παραδίδεται τις επόμενες ώρες» ο 20χρονος που διαφεύγει στην Αλβανία

«Παραδίδεται τις επόμενες ώρες» ο 20χρονος που διαφεύγει στην Αλβανία

Την πρόθεσή του εντολέα του να παραδοθεί τις επόμενες ώρες στις εισαγγελικές αρχές εξέφρασε με δήλωσή του ο συνήγορος του 20χρονου που έχει διαφύγει στην Αλβανία. 

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την πρόθεσή του εντολέα του να παραδοθεί τις επόμενες ώρες στις εισαγγελικές αρχές εξέφρασε με δήλωσή του ο συνήγορος του 20χρονου που έχει διαφύγει στην Αλβανία. 

Σε δηλώσεις του ο κ. Σπυράτος ανέφερε: «Η πρόθεση του εντολέα μου είναι να εμφανιστεί ενώπιον των ελληνικών Αρχών. Είναι συντετριμμένος για το γεγονός. Είναι η μεγαλύτερη περιπέτεια της ζωής του. Ο εντολέας μου είχε περιφερειακό ρόλο. Εκφράζει τα συλλυπητήρια του. Το γεγονός ότι εμφανίζεται μόνος του έχει ενδιαφέρον. Έχει να δώσει εξηγήσεις όσον αφορά το ρόλο του»

Εξηγώντας τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί, ανέφερε: «Τις επόμενες ώρες θα παραδοθεί στις αλβανικές αρχές και θα συναινέσει ώστε να ακολουθηθεί η διαδικασία εκδόσεώς του».

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια που εκπροσωπεί την οικογένεια του 19χρονου Αλκη Καμπανού, ο οποίος είχε δηλώσει ότι ο 20χρονος που διέφυγε από τις πρώτες ώρες της δολοφονίας στην Αλβανία δεν είχε σκοπό να παραδοθεί τόνισε: «Αν και δεν προβλέπεται η έκδοση του από την Αλβανία ο ίδιος έχει πρόθεση να παραδοθεί και να έρθει στην Ελλάδα. Έχει να δώσει εξηγήσεις οι οποίες αφορούν το ρόλο του και θα τύχει μίας δίκαιης δίκης στη χώρα μας».

Ο συνήγορος δήλωσε επίσης ότι τις επόμενες ώρες θα γίνει γνωστό σε ποια πόλη της Αλβανίας θα παραδοθεί ο εντολέας του, επισημαίνοντας ότι υπάρχει άψογη συνεργασία με τις ελληνικές αστυνομικές αρχές, οι οποίες είχαν ήδη σχετική ενημέρωση από χθες. «Θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να επιταχυνθεί η διαδικασία εκδόσεώς του για να μπορέσει να έρθει στην Ελλάδα και να απολογηθεί».

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Δολοφονία Άλκη: «Τέσσερα άτομα από πάνω του τον χτυπούσαν» – Εικόνες από το σημείο της επίθεσης

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT