Ρόδος: Φυλάκιση με αναστολή σε 42χρονο πατέρα που δεν στέλνει το παιδί του στο σχολείο

Ρόδος: Φυλάκιση με αναστολή σε 42χρονο πατέρα που δεν στέλνει το παιδί του στο σχολείο

Ο άνδρας απολογούμενος δήλωσε ότι η κόρη του δεν παρακολουθεί τα μαθήματα γιατί αρνείται να φοράει μάσκα, προσκομίζοντας και γνωμάτευση ειδικού παιδίατρου

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ποινή φυλάκισης 6 μηνών με 3ετή αναστολή επέβαλε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου σε έναν 42χρονο, κάτοικο Ιαλυσού, επειδή δεν στέλνει την κόρη του στο σχολείο.

Όπως μεταδίδει η «Δημοκρατική» την 14η Φεβρουαρίου ο 42χρονος εμφανίστηκε στο Α.Τ. Ιαλυσού στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης για γονείς που δεν στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο και δήλωσε ότι ασκεί την επιμέλεια της κόρης του μαθήτριας της δευτέρας δημοτικού η οποία και συνεχίζει ακόμη να μην πηγαίνει σχολείο.

Τι ισχυρίστηκε ο 42χρονος

Απολογούμενος δήλωσε ότι η κόρη του δεν παρακολουθεί τα μαθήματα γιατί αρνείται να φοράει μάσκα, προσκομίζοντας και γνωμάτευση ειδικού παιδίατρου. Κατέστησε μάλιτα σαφές ότι δεν είναι αρνητής του κορωνοϊού, ούτε και της μάσκας, αλλά το παιδί αρνείται να την δεχθεί. Τόνισε εξάλλου ότι δεν αμέλησε τα μαθήματα και ότι έχει προσλάβει αδιόριστη δασκάλα που το διδάσκει καθημερινά.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT