Χειροπέδες σε 20χρονο που κατηγορείται ότι επιτέθηκε σε ποδοσφαιριστή της ομάδας Κ15 της ΑΕΚ

Χειροπέδες σε 20χρονο που κατηγορείται ότι επιτέθηκε σε ποδοσφαιριστή της ομάδας Κ15 της ΑΕΚ

Ο 20χρονος κατηγορείται ότι επιτέθηκε, το μεσημέρι του Σαββάτου, με μαχαίρι σε 15χρονο, στην Πεύκη, λίγη ώρα μετά από τη λήξη αγώνα της ομάδας Κ17 στην ΑΕΚ.

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνελήφθη, αργά χθες το βράδυ, στην περιοχή της Ομόνοιας, 20χρονος που κατηγορείται ότι επιτέθηκε με μαχαίρι, στην Πεύκη, σε 15χρονο ποδοσφαιριστή της ομάδας Κ15 της ΑΕΚ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος συνελήφθη, αργά χθες το βράδυ, όταν προσπάθησε να ληστέψει με την απειλή μαχαιριού ιδιοκτήτη καταστήματος στην περιοχή της Ομόνοιας. Έπειτα από τη σύλληψή του για τη ληστεία, ταυτοποιήθηκε και ως ο δράστης της επίθεσης στο νεαρό ποδοσφαιριστή.

Σημειώνεται, ότι ο 20χρονος κατηγορείται ότι επιτέθηκε, το μεσημέρι του Σαββάτου, με μαχαίρι στον 15χρονο, στην Πεύκη, λίγη ώρα μετά από τη λήξη αγώνα της ομάδας Κ17 στην ΑΕΚ. Ο κατηγορούμενος, που πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα, αφού εξύβρισε τον 15χρονο, ο οποίος φορούσε φόρμα με τα διακριτικά της ομάδας του, του έσκισε τα ρούχα με μαχαίρι, ενώ ο ποδοσφαιριστής κατάφερε αμέσως μετά να ξεφύγει.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT