Ουκρανία: Αποστολή φαρμάκων και υγειονομικού υλικού από τον ΙΣΑ

Ουκρανία: Αποστολή φαρμάκων και υγειονομικού υλικού από τον ΙΣΑ

Παράλληλα, ο Πρόεδρος του ΙΣΑ, Γιώργος Πατούλης, ζήτησε να τεθεί σε ετοιμότητα η Ομάδα Δράσης του Συλλόγου και της Περιφέρειας Αττικής

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είκοσι κούτες με φάρμακα και υγειονομικό υλικό, σε δομές υγείας της πληττόμενης Ουκρανίας, πρόκειται να αποστείλει το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών. Παράλληλα, ο Πρόεδρος του ΙΣΑ, Γιώργος Πατούλης, ζήτησε να τεθεί σε ετοιμότητα η Ομάδα Δράσης του Συλλόγου και της Περιφέρειας Αττικής.

«Οφείλουμε να σταθούμε δίπλα στους συνανθρώπους μας που αυτή τη στιγμή δοκιμάζονται. Ετοιμάζουμε ως ΙΣΑ και Περιφέρεια Αττικής δράσεις ενίσχυσης των αμάχων, με προϊόντα πρώτης και άμεσης ανάγκης. Δυστυχώς είναι προ των πυλών, μια τεράστια ανθρωπιστική κρίση όχι μόνο στην Ουκρανία αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη, με προσφυγικές ροές, οικονομική κρίση και ξεριζωμό χιλιάδων ανθρώπων. Προσευχόμαστε και ελπίζουμε για κατάπαυση του πυρός» δήλωσε ο κ. Πατούλης. 

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT