Πέθανε ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Ζαμπάρας

Πέθανε ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Ζαμπάρας

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Κωνσταντίνος Ζαμπάρας πέθανε σε ηλικία 63 ετών. Την είδηση έκανε γνωστή ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών Σπύρος Μπιμπίλας μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο ηθοποιός – σκηνοθέτης Κωνσταντίνος Ζαμπάρας πέθανε σε ηλικία 63 ετών.

Την είδηση έκανε γνωστή ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών Σπύρος Μπιμπίλας μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook. «Σήμερα έφυγε ακόμα ένας αγαπημένος φίλος, σεμνός ηθοποιός που τίμησε με τους ρόλους του το θέατρο μας, ένας άνθρωπος γεμάτος χιούμορ και καλοσύνη.Καλό ταξίδι Κωνσταντίνε μου…», έγραψε. 

Γεννήθηκε στις 17 Νοεμβρίου 1959 στη Ρευματιά Μεσσηνίας. Φοίτησε στη Δραματική Σχολή «Βεάκη». Στην πολυετή καριέρα του, δραστηριοποιήθηκε κυρίως στο θέατρο σε παραστάσεις όπως οι «Εκκλησιάζουσες» (2018), «Νύφη κουράγιο» (2015), «Ο Γλάρος… αυτό ήθελα να πω» (2016) αλλά συμμετείχε και σε τηλεοπτικές παραγωγές. Εργάστηκε στο χώρο της υποκριτικής για περισσότερα από 30 χρόνια, όμως ο ρόλος που τον έκανε ευρέως γνωστό ήταν εκείνος του «θείου» σε τηλεοπτική διαφήμιση. 

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Live: Πόλεμος στην Ουκρανία – Όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT