Ηγουμενίτσα: Κατασχέθηκαν 7 εκατ. λαθραία τσιγάρα – Πάνω από 1,5 εκατ. ευρώ οι διαφυγόντες φόροι

Ηγουμενίτσα: Κατασχέθηκαν 7 εκατ. λαθραία τσιγάρα – Πάνω από 1,5 εκατ. ευρώ οι διαφυγόντες φόροι

Στη σύλληψη ενός 64χρονου αλλοδαπού για λαθρεμπορία καπνικών προϊόντων προέβησαν χθες το απόγευμα δυνάμεις του Λιμενικού Σώματος Ηγουμενίτσας

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη σύλληψη ενός 64χρονου αλλοδαπού για λαθρεμπορία καπνικών προϊόντων προέβησαν χθες το απόγευμα δυνάμεις του Λιμενικού Σώματος Ηγουμενίτσας.

Συγκεκριμένα, ύστερα από έλεγχο που πραγματοποίησαν η Περιφερειακή Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών και το Γραφείο Ασφάλειας, διαπιστώθηκε ότι ο 64χρονος μετέφερε εντός ρυμουλκούμενου ψυγείου 7.198.200 λαθραία τσιγάρα.

Σημειώνεται ότι οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι των κατασχεθέντων καπνικών προϊόντων ανέρχονται σε ποσό 1.524.416,90 ευρώ. Τα λαθραία τσιγάρα προορίζονταν για τις παράνομες αγορές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η εν λόγω επιχείρηση εντάσσεται στο πλαίσιο των συστηματικών και εντατικών ελέγχων που πραγματοποιεί το Λιμενικό Σώμα για την καταπολέμηση των οργανωμένων μορφών εγκληματικότητας και τη δίωξη του λαθρεμπορίου.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT