Καβάλα: Στον εισαγγελέα ο 23χρονος που σκότωσε τη γιαγιά του

Καβάλα: Στον εισαγγελέα ο 23χρονος που σκότωσε τη γιαγιά του

Ο ίδιος ομολόγησε την πράξη του. Όλο το χρονικό της δολοφονίας

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας προκειμένου να απολογηθεί, οδηγείται σήμερα Τρίτη, 15 Μαρτίου, ο 23χρονος που χτύπησε μέχρι θανάτου την 82χρονη γιαγιά του.

Αφού ομολόγησε την πράξη του, σχηματίστηκε ποινική δικογραφία σε βάρος του, κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας με δόλο, της ενδοοικογενειακής βίας και για παραβίαση δικαστικών αποφάσεων.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι κάτοικοι του Χρυσοχωρίου δεν ξαφνιάστηκαν από την είδηση. Σύμφωνα με μαρτυρίες η γυναίκα υπήρξε για χρόνια θύμα ενδοοικογενειακής βίας ενώ εγγονός και γιος είχαν απασχολήσει πολλές φορές τις αστυνομικές αρχές.

Το χρονικό του εγκλήματος

Όλα ξεκίνησαν αργά το βράδυ της Κυριακής όταν ο 23χρονος λογόφερε με την 83χρονη. Ειδικότερα, η άτυχη ηλικιωμένη ξύπνησε μέσα στη νύχτα και ζήτησε από τον εγγονό της ένα ποτήρι νερό. Τότε, εκείνος φέρεται να έχασε την ψυχραιμία του και άρχισε να την χτυπάει μέχρι τις 04.00 τα ξημερώματα της Δευτέρας, με αποτέλεσμα η γυναίκα να μην αντέξει και να καταλήξει.

Την ίδια ώρα ο πατέρας του 23χρονου και γιος της 83χρονης βρισκόταν λίγα μέτρα μακριά καθώς κοιμόταν σε ένα σπιτάκι στην αυλή του σπιτιού της ηλικιωμένης. Μάλιστα όταν ο 23χρονος κατάλαβε ότι η γιαγιά του δεν ανέπνεε τηλεφώνησε, σύμφωνα με πληροφορίες, σε ένα γραφείο κηδειών λέγοντάς τους ότι έπεσε και μάλλον σκοτώθηκε.

Ο υπάλληλος του γραφείου κηδειών, υποψιασμένος, του είπε να πάρει τηλέφωνο έναν γιατρό και την Αστυνομία. Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο σπίτι αντίκρισαν την ηλικιωμένη γυναίκα άγρια χτυπημένη και ζήτησαν την συνδρομή του ιατροδικαστή προκειμένου να δώσει εξηγήσεις σχετικά με τον θάνατο της 83χρονης ενώ κράτησαν τον 23χρονο στο Αστυνομικό Τμήμα.

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε την 83χρονη ειδοποίησε τους αστυνομικούς ότι η ηλικιωμένη γυναίκα κατέληξε από άγριο ξυλοδαρμό και όχι από πέσιμο όπως ισχυρίστηκε ο 23χρονος εγγονός της.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT