Κρήτη: Αστυνομική επιχείρηση στο Μαλεβίζι – Εντοπίστηκαν όπλα και ναρκωτικά

Κρήτη: Αστυνομική επιχείρηση στο Μαλεβίζι – Εντοπίστηκαν όπλα και ναρκωτικά

Συνελήφθησαν τρία άτομα, τα οποία κατηγορούνται για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ναρκωτικά, όπλα και φυσίγγια βρήκαν και κατάσχεσαν οι αστυνομικοί κατά τη διάρκεια μεγάλης επιχείρησης που έγινε χθες στο Γάζι και στο Φόδελε του δήμου Μαλεβιζίου στην Κρήτη. Συνελήφθησαν τρία άτομα, τα οποία κατηγορούνται για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι αστυνομικοί κατά τη διάρκεια ελέγχου συνέλαβαν έναν 49χρονο και έναν 46χρονο, επειδή είχαν στην κατοχή τους μικρή ποσότητα ναρκωτικών. Ακολούθησε έρευνα σε δύο σπίτια ιδιοκτησίας ενός άνδρα 31 ετών, ο οποίος φέρεται να προμήθευε με ναρκωτικά τους δύο συλληφθέντες. Κατά τη διάρκεια της έρευνας οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν πάνω από 800 γραμμάρια κάνναβη, πιστόλια, ένα πολεμικό τυφέκιο και μεγάλο αριθμό φυσιγγίων.

Οι τρεις συλληφθέντες κρατούνται και θα οδηγηθούν ενώπιον του εισαγγελέα.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT