Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκαν ακόμα δύο άτομα για την επίθεση σε βάρος 14χρονου

Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκαν ακόμα δύο άτομα για την επίθεση σε βάρος 14χρονου

Πρόκειται για 19χρονο Έλληνα και 17χρονο αλλοδαπό, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για την κατά περίπτωση συμμετοχή τους στην υπόθεση

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ταυτοποιήθηκαν δύο ακόμα άτομα τα οποία συμμετείχαν στην επίθεση σε βάρος 14χρονου στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, το βράδυ του Σαββάτου 29 Ιανουαρίου. 

Πρόκειται για 19χρονο Έλληνα και 17χρονο αλλοδαπό, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για την κατά περίπτωση συμμετοχή τους στην υπόθεση.

Αναφορικά με το συμβάν, το βράδυ της 29-01-2022, ομάδα ατόμων, μεταξύ των οποίων και οι προαναφερόμενοι δύο, έχοντας οπαδικά κίνητρα, αφού καταδίωξαν πεζή δύο ανήλικα αδέρφια εξυβρίζοντας και απειλώντας τα λεκτικά, ακινητοποίησαν τον έναν εξ’ αυτών και με χρήση σωματικής βίας τον τραυμάτισαν.

Μάλιστα, οι δράστες της επίθεσης, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο πατέρας του ανήλικου, όσο τον χτυπούσαν τον ρωτούσαν τι ομάδα είναι.

Ο 14χρονος -όπως ανέφερε ο πατέρας του- γλίτωσε από τη μανία των δραστών, χάρη στην επέμβαση υπαλλήλων παρακείμενου ξενοδοχείου που αντιλήφθηκαν το σκηνικό. Το θύμα συνοδευόταν από τον 15χρονο αδελφό του, που όμως κατάφερε να ξεφύγει.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT