Πληροφορίες για εκταφή της Τζωρτζίνας εντός της ημέρας

Πληροφορίες για εκταφή της Τζωρτζίνας εντός της ημέρας

Εν τω μεταξύ η 33χρονη αναμένεται σήμερα να απολογηθεί ενώπιον της 18ης Τακτικής Ανακρίτριας η οποία την περασμένη Τετάρτη εξέδωσε σε βάρος της ένταλμα σύλληψης

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εκταφή της μικρής Τζωρτζίνας προκειμένου να εξεταστεί τι υπάρχει στο tablet που είχε τοποθετήσει η Ρούλα Πισπιρίγκου στο φέρετρό της 9χρονης κόρης της, φαίνεται να έχουν ζητήσει οι αστυνομικές αρχές.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, δεν αποκλείεται η εκταφή του κοριτσιού να γίνει κι εντός των επόμενων ωρών, καθώς η εντολή έχει δοθεί και μένει να φανεί πότε θα εκτελεστεί.

Εν τω μεταξύ η 33χρονη αναμένεται σήμερα να απολογηθεί ενώπιον της 18ης Τακτικής Ανακρίτριας η οποία την περασμένη Τετάρτη εξέδωσε σε βάρος της ένταλμα σύλληψης. Η Ρούλα Πισπιρίγκου που συνελήφθη ενώ βρισκόταν ήδη στην ΓΑΔΑ δεν έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς.

Σήμερα, Δευτέρα, θα είναι η πρώτη επίσημη τοποθέτηση της μητέρας έναντι των στοιχείων των Αρχών που την κατέστησαν υπόλογη για τον φόνο του παιδιού της.

Πηγή: skai.gr

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο  kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT