Θεσσαλονίκη: Άνοιξε η γη και «κατάπιε» εργαζόμενο του Δήμου (εικόνες)

Θεσσαλονίκη: Άνοιξε η γη και «κατάπιε» εργαζόμενο του Δήμου (εικόνες)

Από την υποχώρηση πλακών πεζοδρομίου δημιουργήθηκε μια μεγάλη τρύπα, βάθους περίπου 2 μέτρων, στην οποία κατέπεσε και τραυματίστηκε ο εργαζόμενος ο οποίος έπαθε κάταγμα στο ισχίο

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης μεταφέρθηκε το πρωί εργαζόμενος του τμήματος Καθαριότητας του δήμου Παύλου Μελά, όταν υποχώρησαν πλάκες πεζοδρομίου στο προκήπιο οικοδομής, στη διασταύρωση των οδών Φιλώτα 14 και Χάνι Γραβιάς, στην Άνω Ηλιούπολη, σε σημείο που υπήρχε παλιός βόθρος.

Από την υποχώρηση των πλακών δημιουργήθηκε μια μεγάλη τρύπα, βάθους περίπου 2 μέτρων, στην οποία κατέπεσε και τραυματίστηκε ο εργαζόμενος ο οποίος έπαθε κάταγμα στο ισχίο. 

Το τμήμα Καθημερινότητας και Άμεσης Επέμβασης του δήμου Παύλου Μελά σε συνεργασία με την ΕΥΑΘ, μετά από άμεση αυτοψία, προχωρούν στη διερεύνηση της αιτίας που προκάλεσε την υποχώρηση του εδάφους και θα ακολουθήσει η αποκατάσταση του προβλήματος.

Θεσσαλονίκη: Άνοιξε η γη και «κατάπιε» εργαζόμενο του Δήμου (εικόνες)-1

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT