Πάτρα: Δηλώσεις της εγκληματολόγου για τα σεμινάρια που παρακολούθησε η Ρούλα Πισπιρίγκου

Πάτρα: Δηλώσεις της εγκληματολόγου για τα σεμινάρια που παρακολούθησε η Ρούλα Πισπιρίγκου

«Δεν κάνουμε αναφορά σε ουσίες. Ιδιαίτερα η κεταμίνη δεν είναι εύκολα διαθέσιμη, ούτε τα νοσοκομεία έχουν στη διάθεσή τους μεγάλες ποσότητες» ανέφερε η καθηγήτρια Εγκληματολογίας, Ευσταθία Λαμπροπούλου

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η καθηγήτρια Εγκληματολογίας, Ευσταθία Λαμπροπούλου, η οποία δίδασκε στο σεμινάριο που συμμετείχε η Ρούλα Πισπιρίγκου, μίλησε στην ΕΡΤ και αναφέρθηκε στα μαθήματα που είχε παρακολουθήσει η 33χρονη.

«Μέχρι τώρα το έχουν παρακολουθήσει πάνω από 1.500 άτομα, κυρίως δημοσιογράφοι, αστυνομικοί, ψυχίατροι και όσοι έχουν πριν κάποια σχετική εκπαίδευση. Δεν είναι όμως εξαίρεση η 33χρονη. Το παρακoλουθούν και φοιτητές λόγω του ιδιαίτερου ενδιαφέροντος που έχουν τα μαθήματα. Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε έναν άνθρωπο, ούτε να τον ενοχοποιήσουμε επειδή παρακολουθεί τα συγκεκριμένα μαθήματα» εξήγησε η κυρία Λαμπροπούλου τονίζοντας ότι η κατηγορούμενη έχει μια ειδίκευση, μια ειδικότητα, έχει τελειώσει ένα ΤΕΙ.

Η ίδια δεν γνωρίζει την 33χρονη, καθώς όπως είπε, τα μαθήματα είναι online και έτσι δεν υπάρχει προσωπική επαφή, όπως δεν υπάρχει και κεφάλαιο στο σεμινάριο για ουσίες.

«Δεν κάνουμε τέτοια αναφορά σε ουσίες. Ιδιαίτερα η κεταμίνη δεν είναι εύκολα διαθέσιμη, ούτε τα νοσοκομεία έχουν στη διάθεσή τους μεγάλες ποσότητες» κατέληξε.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT