Αθήνα: Καρέ-καρέ η δράση «ποντικού» που εισέβαλε σε κατάστημα ανταλλακτικών αυτοκινήτων

Αθήνα: Καρέ-καρέ η δράση «ποντικού» που εισέβαλε σε κατάστημα ανταλλακτικών αυτοκινήτων

Ο διαρρήκτης κατάφερε να βρει δίοδο εισόδου και, όπως φαίνεται και στο βίντεο ξεκίνησε αμέσως το... πλιάτσικο

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κάτι περισσότερο από 30 δευτερόλεπτα χρειάστηκε ένας διαρρήκτης που εισέβαλε σε ένα κατάστημα ανταλλακτικών και επισκευής αυτοκινήτων που βρίσκεται επί της οδού Λένορμαν στην Αθήνα για να καταφέρει να αρπάξει περίπου 10.000 ευρώ και δύο φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές. 

Όλα συνέβησαν την Τετάρτη 6 Απριλίου, την ώρα που το κατάστημα ήταν κλειστό. Ο «ποντικός» κατάφερε να βρει δίοδο εισόδου και, όπως φαίνεται και στο βίντεο που δημοσιεύει το kathimerini.gr, ξεκίνησε αμέσως το… πλιάτσικο. 

Στις εικόνες αποτυπώνεται ο δράστης να ανοίγει μία βαλίτσα και στη συνέχεια να κατευθύνεται προς ένα από τα γραφεία που υπάρχουν στον χώρο. Εκεί πιάνει ένα laptop, το τραβά για να το αποσυνδέσει από τον φορτιστή και ετοιμάζεται να το τοποθετήσει μαζί με τα άλλα κλοπιμαία. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας, ο οποίος φορά μία κουκούλα χωρίς όμως να κρύβει το πρόσωπό του, κατάφερε να αποσπάσει 10.000 ευρώ καθώς και δύο laptop. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του. 

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT