Στις 17 Μαΐου συνεχίζεται η δίκη του γνωστού μουσικού για την αποπλάνηση 6χρονης

Στις 17 Μαΐου συνεχίζεται η δίκη του γνωστού μουσικού για την αποπλάνηση 6χρονης

Η δίκη επρόκειτο να ξεκινήσει σήμερα σε δεύτερο βαθμό αλλά διεκόπη κατόπιν αιτήματος της υπεράσπισης του κατηγορούμενου μουσικού, ο οποίος παραβρέθηκε σήμερα στην αίθουσα του δικαστηρίου

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στις 17 Μαΐου θα συνεχιστεί ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου η δίκη του μουσικού, πρώην συνεργάτη του συγκροτήματος Πυξ Λαξ, για την υπόθεση αποπλάνησης 6χρονου κοριτσιού το 2013, για την οποία ο μουσικός έχει καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό σε κάθειρξη 12 ετών με ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεσή του.

Η δίκη επρόκειτο να ξεκινήσει σήμερα σε δεύτερο βαθμό αλλά διεκόπη κατόπιν αιτήματος της υπεράσπισης του κατηγορούμενου μουσικού, ο οποίος παραβρέθηκε σήμερα στην αίθουσα του δικαστηρίου.

Ο 70χρονος μουσικός είχε καταδικαστεί τον Απρίλιο του 2019 για αποπλάνηση ανηλίκου και του είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης 12 ετών χωρίς ελαφρυντικά. Μετά την έφεση που άσκησε αφέθηκε ελεύθερος, υπό τον όρο της εμφάνισής του στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του δύο φορές τον μήνα.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT