Ηράκλειο: Χειροπέδες σε 45χρονο για ληστεία σε φαρμακείο

Ηράκλειο: Χειροπέδες σε 45χρονο για ληστεία σε φαρμακείο

Ο κατηγορούμενος μπήκε στο κατάστημα έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου, απέσπασε 200 ευρώ

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί το πρωί της Τρίτης σε έναν άνδρα για ληστεία που διαπράχθηκε σε φαρμακείο του Ηρακλείου, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με την αστυνομία, μπήκε έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου, εξανάγκασε την ιδιοκτήτρια και μια υπάλληλο να του παραδώσουν το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ από την ταμειακή μηχανή. Μετά από έρευνα των αστυνομικών που έφτασαν στο σημείο, ο δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Σε έρευνα στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 129 ευρώ ως μέρος των αφαιρεθέντων χρημάτων, ένα μαχαίρι, τα είδη ένδυσης και υπόδησης που φορούσε την ημέρα της ληστείας, καθώς και μια δίκυκλη μοτοσυκλέτα που χρησιμοποίησε για τη ληστεία. Η μοτοσυκλέτα κατασχέθηκε, ενώ το χρηματικό ποσό αποδόθηκε στις παθούσες. Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT