Θεσσαλονίκη: Μία σύλληψη μετά τον αγώνα μπάσκετ Άρης – ΠΑΟΚ

Θεσσαλονίκη: Μία σύλληψη μετά τον αγώνα μπάσκετ Άρης – ΠΑΟΚ

Κατά την εξέλιξη την αναμέτρησης, ο συλληφθείς κινήθηκε μαζί με άλλα άτομα προς την κερκίδα, όπου βρίσκονταν διαπιστευμένοι της αντίπαλης ομάδας, προπηλακίζοντάς τους, ενώ πάνω του βρέθηκε ένας αναδιπλούμενος σουγιάς

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χειροπέδες σε έναν 38χρονο πέρασαν οι αστυνομικοί μετά τη λήξη του αγώνα μπάσκετ Άρη- ΠΑΟΚ που διεξήχθη την Μεγάλη Τετάρτη, στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, κατά την εξέλιξη την αναμέτρησης κινήθηκε μαζί με άλλα άτομα προς την κερκίδα, όπου βρίσκονταν διαπιστευμένοι της αντίπαλης ομάδας, προπηλακίζοντάς τους, ενώ πάνω του βρέθηκε ένας αναδιπλούμενος σουγιάς, ο οποίος και κατασχέθηκε.

Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι είχε εισέλθει στις κερκίδες χωρίς να είναι εφοδιασμένος με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, κατά παράβαση των προβλεπόμενων μέτρων για την αποτροπή διάδοσης της Covid-19 και για αυτό το λόγο του επιβλήθηκε το σχετικό χρηματικό πρόστιμο. Ανάλογο πρόστιμο επιβλήθηκε και σε βάρος της γηπεδούχου ομάδας.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT