Θεσσαλονίκη: Τρεις συλλήψεις για κοκαΐνη και κάνναβη

Θεσσαλονίκη: Τρεις συλλήψεις για κοκαΐνη και κάνναβη

Από την έρευνα των αστυνομικών κατασχέθηκαν μικροδέματα κοκαΐνης και κάνναβης

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χειροπέδες σε δύο άνδρες ηλικίας 39 και 40 ετών για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών πέρασαν το βράδυ της Παρασκευής αστυνομικοί του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας στη Θεσσαλονίκη, ενώ κατασχέθηκαν δύο μικροδέματα κοκαΐνης και ένα μικρόδεμα κάνναβης.

Ακόμη, οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, προχώρησαν στην σύλληψη ενός 29χρονου, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Καλαμαριάς για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Συγκεκριμένα, μεσημβρινές ώρες χθες (29-04-2022), στο πλαίσιο έρευνας για τη διακρίβωση περίπτωσης αγοραπωλησίας παράνομων ουσιών, πραγματοποιήθηκε αστυνομικός έλεγχος σε 23χρονο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δέκα συσκευασίες που περιείχαν ουσία, η οποία θα αποσταλεί στο Γενικό Χημείο του Κράτους για εξέταση, καθώς και το χρηματικό ποσό των 336,9 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομη δραστηριότητα. Επιπλέον, έπειτα από έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μικρόδεμα ακατέργαστης κάνναβης.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT