Τραγωδία στις Μικροθήβες: Συγκλονίζουν οι εικόνες από το σημείο του δυστυχήματος

Τραγωδία στις Μικροθήβες: Συγκλονίζουν οι εικόνες από το σημείο του δυστυχήματος

Κάτω από συνθήκες που δεν έχουν αποσαφηνιστεί πλήρως, ένα άλλο αυτοκίνητο έφυγε από την πορεία του και καρφώθηκε πάνω στο αυτοκίνητο του ζευγαριού με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 59χρονου

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συγκλονίζουν οι εικόνες από το σημείο που έγινε το τροχαίο δυστύχημα στην εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης, στο οποίο έχασε τη ζωή του ένας άνδρας που είχε σταματήσει στη ΛΕΑ στις Μικροθήβες για να μιλήσει στο κινητό του τηλέφωνο.

Ο 59χρονος είχε σταματήσει για να μιλήσει στο κινητό του τηλέφωνο και είχε παραμείνει μέσα στο αυτοκίνητο. Δίπλα του, στη θέση του συνοδηγού, ήταν η γυναίκα του. Κάτω από συνθήκες που δεν έχουν αποσαφηνιστεί πλήρως, ένα άλλο αυτοκίνητο έφυγε από την πορεία του και καρφώθηκε πάνω σε αυτό του ζευγαριού. Η πρόσκρουση έγινε από την πόρτα του οδηγού και ήταν μοιραία για τον 59χρονο. 

Τραγική φιγούρα η σύζυγος του θύματος η οποία, χωρίς να έχει τραυματιστεί, βγήκε από το αυτοκίνητο και διαπίστωσε πως ο άνθρωπός της ήταν νεκρός. 

Στο σημείο μετέβησαν άμεσα για συνδρομή πέντε πυροσβέστες με δύο πυροσβεστικά οχήματα από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Δρυμώνα και αστυνομικοί του Τμήματος Αλμυρού. Ο νεαρός συνελήφθη, ενώ διενεργείται προανάκριση από την Τροχαία αυτοκινητοδρόμων για τα αίτια του τροχαίου.

Δείτε τις εικόνες του almyrospress.gr από το σημείο 

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT