Ρόδος: Ποινική δίωξη σε πρώην παίχτη reality για βιασμό τουρίστριας – Τι λέει ο δικηγόρος της στην «Κ»

Ρόδος: Ποινική δίωξη σε πρώην παίχτη reality για βιασμό τουρίστριας – Τι λέει ο δικηγόρος της στην «Κ»

Ο 30χρονος, ο οποίος αναμένεται να απολογηθεί σήμερα στην ανακρίτρια, φέρεται, σύμφωνα με τη σχετική καταγγελία, να οδήγησε τη γυναίκα σε ένα ερημικό σημείο του νησιού και στη συνέχεια, με τη χρήση βίας, να τη βίασε

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου σε βάρος 30χρονου, καθώς κατηγορείται για τον βιασμό Βρετανίδας τουρίστριας.

Ο 30χρονος, ο οποίος είχε συμμετάσχει στο παρελθόν σε τηλεοπτικά ριάλιτι, αναμένεται να απολογηθεί σήμερα στην ανακρίτρια. Φέρεται, σύμφωνα με τη σχετική καταγγελία, να οδήγησε τη γυναίκα σε ένα ερημικό σημείο του νησιού και στη συνέχεια να τη βίασε. 

Ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες κάνοντας λόγο για συναινετική συνεύρεση, με τον δικηγόρο του, κ. Στέλιο Αλεξανδρή, να αναφέρει σε δηλώσεις του πως από την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψε ότι δεν ασκήθηκε βία.

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της καταγγέλλουσας, κ. Ιωάννης Κοκκινογένης, μιλώντας στο kathimerini.gr, αναφέρθηκε στην ιατροδικαστική έκθεση, τονίζοντας πως «υπάρχει βιασμός ακόμη και στην περίπτωση που το θύμα λόγω αιφνιδιασμού ή φόβου συνεπειών προβολής αντίστασης ή ασθενών σωματικών δυνάμεων ή άλλων περιστάσεων θεώρησε μάταιη την αντίσταση και δεν αντιστάθηκε καθόλου στη βία που δέχθηκε από τον δράστη»

«Η εντολέας μου δεν έχει, ούτε θα έχει καμία χρηματική αξίωση από τον δράστη. Επιθυμεί μόνο την τιμωρία του για τον βιασμό» πρόσθεσε. Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως, σύμφωνα με τον κ. Κοκκινογένη, η εντολέας του, έπειτα από την επίθεση σε βάρος της, βρέθηκε σε τέτοια ψυχολογική κατάσταση που επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή της. 

Το χρονικό της υπόθεσης

Αναφορικά με το χρονικό του συμβάντος, όπως περιέγραψε ο δικηγόρος της κοπέλας, η 21χρονη μαζί με μία φίλη της πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί όπου δούλευε ο 30χρονος ως υποδοχή. Εκεί γνωρίστηκαν και ο κατηγορούμενος στη συνέχεια τους πρότεινε να συνεχίσουν τη διασκέδασή τους σε άλλο νυχτερινό μαγαζί.

Πράγματι επισκέφθηκαν ένα μπαρ και κάποια στιγμή ο 30χρονος φέρεται να ζήτησε από την καταγγέλλουσα να βγουν έξω προκειμένου να μιλήσουν.

Έτσι και έγινε. Σύμφωνα με την καταγγελία, η γυναίκα τον ακολούθησε και, όπως ισχυρίζεται, ο 30χρονος την οδήγησε σε ένα απόμερο σημείο, της επιτέθηκε και την βίασε. 

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT