Καλλιθέα: Συνελήφθη 51χρονη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 62χρονου

Καλλιθέα: Συνελήφθη 51χρονη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 62χρονου

Η συλληφθείσα έμενε στο ίδιο διαμέρισμα με τον 62χρονο, ο οποίος εντοπίστηκε το Σάββατο βαριά τραυματισμένος στην είσοδο της πολυκατοικίας

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνελήφθη στην Καλλιθέα, μια 51χρονη που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Σημειώνεται ότι χθες το πρωί, στην είσοδο πολυκατοικίας στην Καλλιθέα εντοπίστηκε 62χρονος που έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο. Διακομίστηκε σε νοσοκομείο.

Στην συνέχεια αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας προσήγαγαν την 51χρονη, που έμενε μαζί με το θύμα σε διαμέρισμα της ιδίας πολυκατοικίας. Η 51χρονη μετά την προανακριτική έρευνα, συνελήφθη και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για την απόπειρα ανθρωποκτονίας του 62χρονου.

Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο διαμέρισμα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: ένα ξίφος, ένα ψαλίδι, 3 μαχαίρια, μεταξύ των οποίων και το μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση στον 62χρονο, ένα σημειωματάριο, είδη ρουχισμού και 4 κινητά τηλέφωνα.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Πηγή: ΑΠΕ / ΜΠΕ

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT