Οικονομικές διαφορές πίσω από το έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα

Οικονομικές διαφορές πίσω από το έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα

Ο λόγος που ξέσπασε καβγάς μεταξύ του δράστη 38 ετών και του θύματος ήταν λόγω διαφορών για το σπίτι που διέμενε ο 38χρονος ο οποίος είχε παντρευτεί την ξαδέρφη του θύματος

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οικονομικές διαφορές βρίσκονται τελικά πίσω από το έγκλημα που έγινε το βράδυ της Κυριακής (3/7) στην Αγία Βαρβάρα με θύμα έναν 64χρονο.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του kathimerini.gr, ο λόγος που ξέσπασε καβγάς μεταξύ του δράστη 38 ετών και του θύματος ήταν κάποιες διαφορές για το σπίτι που διέμενε ο 38χρονος, ο οποίος είχε παντρευτεί την ξαδέρφη του θύματος.

Ειδικότερα, σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, το θύμα φέρεται να ήθελε να φύγει ο 38χρονος από το σπίτι και να ξέσπασε αντιπαράθεση η οποία οδήγησε στο έγκλημα, με τον δράστη να χτυπά τον 64χρονο με έναν σιδερολοστό και στη συνέχεια να καλεί την αστυνομία και να αναφέρει πως σκότωσε συγγενή της συζύγου του. 

«Οι λόγοι πίσω από το έγκλημα έχουν να κάνουν με κληρονομικά θέματα και με το σπίτι που έμενε ο 38χρονος. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο 64χρονος φέρεται να ήθελε να φύγει ο 38χρονος από το σπίτι λέγοντας πως το ακίνητο του ανήκει. Ξέσπασε καβγάς και εξελίχθηκε σε δολοφονία» ανέφεραν οι ίδιες πηγές χαρακτηριστικά.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT