Θεσσαλονίκη: Άνδρας σκότωσε την 79χρονη μητέρα του – Την εντόπισε στην μπανιέρα ο αδερφός του

Θεσσαλονίκη: Άνδρας σκότωσε την 79χρονη μητέρα του – Την εντόπισε στην μπανιέρα ο αδερφός του

Συνελήφθη ο δεύτερος γιος της γυναίκας ο οποίος με εντολή εισαγγελέα έχει μεταφερθεί στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νεκρή, μέσα στη μπανιέρα του σπιτιού της, φορώντας τα ρούχα της και σε προχωρημένη σήψη βρέθηκε μία 79χρονη γυναίκα στην περιοχή της Νεάπολης, στη Θεσσαλονίκη.

Η άτυχη γυναίκα εντοπίσθηκε από τον 53χρονο γιο της ο οποίος πήγε σπίτι της και την βρήκε νεκρή. Άμεσα ειδοποίησε τις Αρχές.

Όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα πρόκειται για ανθρωποκτονία, ενώ ως δράστης ταυτοποιήθηκε ο δεύτερος γιος της γυναίκας, 50 ετών. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ ο συλληφθείς, με εντολή εισαγγελέα, μεταφέρθηκε στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση

«Οι άμεσες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης οδήγησαν στην εξιχνίαση υπόθεσης ανθρωποκτονίας σε βάρος 79χρονης ημεδαπής στην περιοχή της Νεάπολης.

Ταυτοποιήθηκε ως δράστης ο 50χρονος γιος της, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο και παράνομη οπλοχρησία.

Συγκεκριμένα, μεσημβρινές ώρες χθες (05-07-2022), σε διαμέρισμα στην περιοχή της Νεάπολης όπου διέμενε, εντοπίστηκε νεκρή, από συγγενικό της πρόσωπο, η 79χρονη, φέροντας τραύματα από νύσσον και τέμνον όργανο στην δεξιά τραχηλική χώρα.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα δράστης της επίθεσης σε βάρος της 79χρονης γυναίκας, η οποία εκτιμάται ότι τελέσθηκε προ πέντε ημερών περίπου, είναι ο 50χρονος σύνοικος γιος της, ο οποίος εντοπίστηκε από αστυνομικούς και προσήχθη στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, όπου ομολόγησε την πράξη του.

H σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT