Καλή χαρακτηρίζεται πια η εικόνα της πυρκαγιάς στη Φέριζα Σαρωνικού- Σε εξέλιξη το πύρινο μέτωπο

Καλή χαρακτηρίζεται πια η εικόνα της πυρκαγιάς στη Φέριζα Σαρωνικού- Σε εξέλιξη το πύρινο μέτωπο

Στις προσπάθειες κατάσβεσης συμμετέχουν ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις, λόγω των ανέμων που επικρατούν στην περιοχή

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ως καλή χαρακτηρίζεται πια η εικόνα από το μέτωπο της πυρκαγιάς που ξέσπασε σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Φέριζα Σαρωνικού λίγο μετά τις 10.50 το πρωί της Παρασκευής.

Παρ’ όλα αυτά, η φωτιά δεν έχει ακόμα οριοθετηθεί. Η κινητοποίηση και της Πυροσβεστικής και των εθελοντών ήταν από την αρχή πολύ μεεγάλη. \

Στις προσπάθειες κατάσβεσης συμμετέχουν ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις, λόγω των ανέμων που επικρατούν στην περιοχή. Ειδικότερα, στο σημείο βρίσκονται και επιχειρούν 92 πυροσβέστες με 22 οχήματα και πέντε ομάδες πεζοπόρων τμημάτων. Παράλληλα παρέχεται συνδρομή από εθελοντές πυροσβέστες και υδροφόρες ΟΤΑ.

Επιπλέον από διάφορες υπηρεσίες της ΓΑΔΑ έχουν διατεθεί 30 οχήματα και 63 αστυνομικοί οι οποίοι συνδράμουν το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων και έχουν μέχρι στιγμής προβεί σε προληπτικές εκκενώσεις-απομακρύνσεις 26 πολιτών από 15 οικίες. 

Η φωτιά ξέσπασε κοντά σε σπίτια, γι’ αυτό και στάλθηκε μήνυμα από το 112 για εκκένωση της Φέριζας αλλά και της περιοχής του Αγίου Παντελεήμονα. 

Καλή χαρακτηρίζεται πια η εικόνα της πυρκαγιάς στη Φέριζα Σαρωνικού- Σε εξέλιξη το πύρινο μέτωπο-1
Καλή χαρακτηρίζεται πια η εικόνα της πυρκαγιάς στη Φέριζα Σαρωνικού- Σε εξέλιξη το πύρινο μέτωπο-2
Καλή χαρακτηρίζεται πια η εικόνα της πυρκαγιάς στη Φέριζα Σαρωνικού- Σε εξέλιξη το πύρινο μέτωπο-3
comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT