Αθήνα: Σύλληψη δύο ατόμων για κατοχή και διακίνηση κάνναβης

Αθήνα: Σύλληψη δύο ατόμων για κατοχή και διακίνηση κάνναβης

Οι κατηγορούμενοι εντοπίστηκαν στην έξοδο πολυκατοικίας στο κέντρο της Αθήνας να κατέχουν σακίδιο πλάτης που περιείχε κάνναβη

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, απογευματινές ώρες του Σαββάτου (16/7) στα Πατήσια, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών, δύο 28χρονοι αλλοδαποί, κατηγορούμενοι για παράβαση του Νόμου Περί Εξαρτησιογόνων Ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο των δράσεων της ανωτέρω Υπηρεσίας, για τη σύλληψη διακινητών ναρκωτικών και μετά από αξιοποίηση πληροφοριών αναφορικά με την δράση των κατηγορουμένων στη διακίνηση ποσοτήτων κάνναβης, στο κέντρο της Αθήνας, επετεύχθη, μέσω ανάλυσης και διασταύρωσης πληροφοριακών δεδομένων, εξακρίβωσης χώρων και δημιουργίας ατομικού «προφίλ» ο εντοπισμός τους και η πιστοποίηση της δράσης τους.

Κατόπιν των ανωτέρω, απογευματινές ώρες του Σαββάτου, εντοπίστηκαν οι κατηγορούμενοι στην έξοδο πολυκατοικίας στο κέντρο της Αθήνας να κατέχουν σακίδιο πλάτης που περιείχε 2.110 γραμμ. κάνναβης. Από έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε οικία που σχετίζεται με τη δράση τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • ποσότητα κάνναβης βάρους 7.721 γραμμαρίων
  • κινητό τηλέφωνο
  • δύο φορητοί υπολογιστές
  • ζυγαριά

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT