Πύργος: Τροχαίο δυστύχημα με θύμα έναν 64χρονο

Πύργος: Τροχαίο δυστύχημα με θύμα έναν 64χρονο

Προανάκριση για τα αίτια του τροχαίου διενεργεί το τμήμα τροχαίας του Πύργου

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένας 64χρονος τραυματίσθηκε θανάσιμα στον δρόμο που συνδέει τον Πύργο με το Κατάκολο, όταν, για άγνωστη αιτία, το δίκυκλο που οδηγούσε συγκρούσθηκε με ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, ο 64χρονος κατευθυνόταν αργά το βράδυ της Δευτέρας με το δίκυκλό του στο ρεύμα προς Κατάκολο. Στο ύψος του 7ου χιλιομέτρου συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 26χρονος και είχε την ίδια κατεύθυνση, με αποτέλεσμα το δίκυκλο να εκτραπεί από την πορεία του.

Αμέσως μετά κλήθηκε το ΕΚΑΒ και ο 64χρονος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο του Πύργου, όπου εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του. Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται και ο 26χρονος, ο οποίος φέρει ελαφρά τραύματα και παραμένει για προληπτικούς λόγους. 

Προανάκριση για τα αίτια του τροχαίου διενεργεί το τμήμα τροχαίας του Πύργου, ενώ ο 26χρονος, μετά την έξοδό του από το νοσοκομείο, αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας. 

Πηγή: ΑΠΕ

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT