Θεσσαλονίκη: Ένοπλη ληστεία σε πρατήριο καυσίμων

Θεσσαλονίκη: Ένοπλη ληστεία σε πρατήριο καυσίμων

Ένα άτομο με την απειλή όπλου εισέβαλλε στο πρατήριο καυσίμων που βρίσκεται επί της οδού Μοναστηρίου και αφαίρεσε χρηματικό ποσό

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Πέμπτης (21/7) στις αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης, μετά από ληστεία που σημειώθηκε σε πρατήριο καυσίμων στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα στην οδό Μοναστηρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes, άτομο με την απειλή όπλου εισέβαλλε περίπου στις 20:45 στο πρατήριο καυσίμων που βρίσκεται επί της οδού Μοναστηρίου, αφαίρεσε χρηματικό ποσό και τράπηκε σε φυγή.

Όπως δήλωσε στο GRTimes ο υπάλληλος που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο πρατήριο, «μπήκε κάποιος με καπέλο και κολάρο, φορούσε μάσκα, άνοιξε το τσαντάκι του και μου έβγαλε όπλο. Μου είπε να του δώσω τα χρήματα που είχα στο ταμείο, έκανα ένα βήμα πίσω, του τα έδωσα και πάτησα αμέσως το κουμπί του πανικού».

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στην περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη, ενώ παράλληλα εξετάζει και το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας.

Βίντεο: GRTimes.gr

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT