Κρήτη: Αντί για χλώριο έριξαν στην πισίνα υδροχλωρικό οξύ

Κρήτη: Αντί για χλώριο έριξαν στην πισίνα υδροχλωρικό οξύ

Ένας εργάτης μπέρδεψε τα υγρά που έπρεπε να βάλει στο βαρέλι για να καθαρίσει την πισίνα και έριξε χλώριο με υδροχλωρικό οξύ με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί νέφωση και έντονη δυσοσμία

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία έπειτα από λάθος εργατών που συντηρούσαν πισίνα σε μεγάλο ξενοδοχείο στον παραλιακό δρόμο του Άγιου Νικολάου στην Κρήτη.

Όλα συνέβησαν όταν ένας εργάτης μπέρδεψε τα υγρά που έπρεπε να βάλει στο βαρέλι για να καθαρίσει την πισίνα και έριξε χλώριο με υδροχλωρικό οξύ με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί νέφωση και έντονη δυσοσμία.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, αμέσως κλήθηκε η πυροσβεστική η οποία με την σειρά της κάλεσε το οδικό τμήμα της ΕΜΑΚ που αντιμετωπίζει χημικά ατυχήματα. Στον χώρο δεν υπήρχαν τουρίστες ενώ δεν χρειάστηκε να αποκλειστεί η περιοχή αφού το περιστατικό αντιμετωπίστηκε γρήγορα.

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν προληπτικά τρεις εργάτες που βρίσκονταν στο σημείο που έγινε η πρόσμιξη των υγρών. Έγιναν προληπτικές εξετάσεις χωρίς να διαγνωστεί κάποιο πρόβλημα και αποχώρησαν.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT