Έγκλημα στην Κυψέλη: Ερωτικά και οικονομικά τα κίνητρα του δράστη

Έγκλημα στην Κυψέλη: Ερωτικά και οικονομικά τα κίνητρα του δράστη

O δράστης ισχυρίστηκε ενώπιον των αστυνομικών πως τα τελευταία δύο χρόνια διατηρούσε ερωτική σχέση με την 36χρονη και πως της έδινε χρήματα καθώς ο σύζυγός της ήταν άνεργος

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ερωτικοί και οικονομικοί είναι οι λόγοι που κρύβονται πίσω από την άγρια δολοφονία που έγινε χθες Κυριακή (28/8) στην Κυψέλημε θύμα μία γυναίκα 36 ετών από το Μπαγκλαντές.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του kathimerini.gr, ο καθ’ ομολογίαν δράστης (ομοεθνής της γυναίκας) ισχυρίστηκε ενώπιον των αστυνομικών πως τα τελευταία δύο χρόνια διατηρούσε ερωτική σχέση με την 36χρονη και πως της έδινε χρήματα καθώς ο σύζυγός της ήταν άνεργος. 

«Αυτά τα τελευταία δύο χρόνια μου είχε πάρει γύρω στις 20.000 ευρώ και μου έλεγε ότι θα χωρίσει τον άνδρα της και θα είναι μαζί μου. Αυτό όμως δεν έγινε ποτέ. Όταν της είπα για τα χρήματα είδα ότι δεν ήθελε να μου τα επιστρέψει και θόλωσα» φέρεται να ανέφερε στους αστυνομικούς που ασχολούνται με την υπόθεση. 

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, θύτης και θύμα είχαν δώσει χθες ραντεβού προκειμένου να μιλήσουν. Κατά τη συνάντηση, η 36χρονη φέρεται να είπε στον δράστη πως για τα χρήματα που της είχε δώσει δεν υπάρχουν αποδείξεις και ζήτησε να την αφήσει ήσυχη. Τότε ο άνδρας αντέδρασε έντονα, έβγαλε ένα μαχαίρι και της προκάλεσε πολλαπλά τραύματα. Η 36χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, όπου λίγες ώρες μετά κατέληξε.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών εντόπισαν το μαχαίρι και στη συνέχεια έφθασαν στα ίχνη του δράστη περνώντας του χειροπέδες.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT