Σήμερα το τελευταίο αντίο στη 19χρονη δόκιμο του Πολεμικού Ναυτικού

Σήμερα το τελευταίο αντίο στη 19χρονη δόκιμο του Πολεμικού Ναυτικού

Η σωρός της έφθασε το απόγευμα της Τετάρτης (31/8) με C130 στην 110 ΠΜ στη Λάρισα και στη συνέχεια μετά από επιθυμία των γονιών της, στο σπίτι τους, στη συνοικία Παπασταύρου

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το τελευταίο αντίο πρόκειται να πουν σήμερα συγγενείς και φίλοι στη 19χρονη ναυτική δόκιμο, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή σε νοσοκομείο της Ιταλίας όπου μεταφέρθηκε μετά από πυρετό που παρουσίασε κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικού ταξιδιού του Πολεμικού Ναυτικού.

Η σωρός της έφθασε το απόγευμα της Τετάρτης (31/8) με C130 στην 110 ΠΜ στη Λάρισα και στη συνέχεια μετά από επιθυμία των γονιών της, στο σπίτι τους, στη συνοικία Παπασταύρου.

Η κηδεία της θα γίνει στις 13.00 το μεσημέρι στον μητροπολιτικό ναό του Αγίου Αχιλλίου όπου και θα παιχτεί και η τελευταία πράξη του δράματος που έχει βυθίσει στο πένθος ολόκληρη την πόλη της Λάρισας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στη νεκρώσιμη ακολουθία αναμένεται να παραστούν ο αρχηγός του ΓΕΝ αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης, ο διοικητής της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων υποναύαρχος Ιωάννης Πάττας και συμμαθητές της 19χρονης από τη Σχολή.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT