Βόλος: Άνδρας ξυλοκόπησε τη γυναίκα του και την άφησε αιμόφυρτη στον δρόμο

Βόλος: Άνδρας ξυλοκόπησε τη γυναίκα του και την άφησε αιμόφυρτη στον δρόμο

Όλα συνέβησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου κοντά στο πάρκο Βαλαχή στη Νέα Ιωνία, όταν νεαρός άνδρας ξεκίνησε να χτυπάει την γυναίκα του

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ακόμη ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας καταγράφηκε, αυτή τη φορά στον Βόλο, όπου ένας άνδρας φέρεται να χτύπησε τη γυναίκα του και να την παράτησε αιμόφυρτη στον δρόμο. 

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, όλα συνέβησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου κοντά στο πάρκο Βαλαχή στη Νέα Ιωνία, όταν νεαρός άνδρας ξεκίνησε να χτυπάει την γυναίκα του. Τη βίαιη και βασανιστική συμπεριφορά έβλεπαν περίοικοι, οι οποίοι μετά από αρκετή ώρα αποφάσισαν να αντιδράσουν και να ειδοποιήσουν την Αστυνομία.

Ωστόσο, η άτυχη γυναίκα επί περίπου δύο ώρες βρίσκονταν στα βίαια και εν δυνάμει δολοφονικά χέρια του άνδρα της, για να καταλήξει αιμόφυρτη στον δρόμο όπου κυριολεκτικά την πέταξε και τράπηκε σε φυγή με το αυτοκίνητό του.

Το περιστατικό της ενδοοικογενειακής βίας είδε να εξελίσσεται μπροστά στα μάτια του άλλο νεαρό ζευγάρι. Ο άνδρας κυνήγησε τον δράστη, ενώ η κοπέλα έμεινε με την αιμόφυρτη γυναίκα, μέχρι να εμφανιστεί το ΕΚΑΒ.

Ο νεαρός άνδρας με την βοήθεια και άλλων κατοίκων που κινητοποιήθηκαν έπιασαν τον δράστη, τον ακινητοποίησαν και ειδοποίησαν την Αστυνομία, η οποία προχώρησε στη σύλληψή του.

Ο δράστης κρατείται στην Αστυνομία, ενώ η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT