Ανήλικη κατήγγειλε ότι υπέστη ομαδικό βιασμό σε σπίτι φίλου της

Ανήλικη κατήγγειλε ότι υπέστη ομαδικό βιασμό σε σπίτι φίλου της

Η καταγγέλλουσα υποστηρίζει ότι κατανάλωσε δύο ποτά και στη συνέχεια αισθάνθηκε δυσφορία. Έπεσε να κοιμηθεί και όταν ξύπνησε είχε φρικτούς πόνους

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην καταγγελία ότι υπέστη ομαδικό βιασμό σε σπίτι φίλου της στον Ωρωπό στις 20 Αυγούστου, προχώρησε μία κοπέλα 16 ετών.

Πληροφορίες αναφέρουν πως το κορίτσι είχε ενημερώσει τους γονείς της ότι θα κοιμόταν το βράδυ στο σπίτι μίας φίλης της. Εκεί συνάντησε έναν 19χρονο, ο οποίος τις μετέφερε σε σπίτι με άλλα 4-5 άτομα.

Η καταγγέλλουσα υποστηρίζει ότι κατανάλωσε δύο ποτά και στη συνέχεια αισθάνθηκε δυσφορία. Έπεσε να κοιμηθεί και όταν ξύπνησε είχε φρικτούς πόνους. Δεν είχε τότε τις δυνάμεις να σηκωθεί και να αποχωρήσει από το σπίτι, οπότε ξάπλωσε εκ νέου.

Όταν ξύπνησε το πρωί στο σπίτι δεν βρισκόταν κανείς. Η ίδια επέστρεψε στην οικία της όπου ενημέρωσε τους γονείς της. Ακολούθησε καταγγελία, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, κατά την ιατροδικαστική εξέταση βρέθηκαν στοιχεία που παραπέμπουν σε βιασμό.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT