Ομοίωμα της Ελισάβετ «χαιρετά» τους περαστικούς από μπαλκόνι της Αθήνας

Ομοίωμα της Ελισάβετ «χαιρετά» τους περαστικούς από μπαλκόνι της Αθήνας

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη στιγμή που χιλιάδες κόσμου συρρέουν στο Γουέστμινστερ Χολ στο Λονδίνο για να αποχαιρετίσουν τη βασίλισσα Ελισάβετ, καθώς εκεί θα βρίσκεται μέχρι την ημέρα της κηδείας το φέρετρό της, στην Αθήνα ένοικος πολυκατοικίας επινόησε έναν διαφορετικό τρόπο για να αποτίσει φόρο τιμής.

Συγκεκριμένα, έφτιαξε ένα ομοίωμα στο μπαλκόνι του στο κέντρο της Αθήνας, το οποίο εκτός από τον ίδιο μπορούν να θαυμάσουν και οι περαστικοί.

Ομοίωμα της Ελισάβετ «χαιρετά» τους περαστικούς από μπαλκόνι της Αθήνας-1
Ομοίωμα της Ελισάβετ «χαιρετά» τους περαστικούς από μπαλκόνι της Αθήνας-2
Ομοίωμα της Ελισάβετ «χαιρετά» τους περαστικούς από μπαλκόνι της Αθήνας-3

Στο μεταξύ, στο Λονδίνο, το ενδιαφέρον του κόσμου για να προσκυνήσει το φέρετρο της βασίλισσας είναι τόσο έντονο που η βρετανική κυβέρνηση έκανε σήμερα έκκληση στους πολίτες να μη συρρέουν για να σταθούν στην ουρά καθώς πλέον ο χρόνος αναμονής ξεπερνά τις 24 ώρες. Είναι χαρακτηριστικό ότι, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία του Λονδίνου, θα είναι το πιο σημαντικό γεγονός που έχει αναλάβει να περιφρουρήσει, ακόμη μεγαλύτερο και από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT