Πώς έγινε η ληστεία στη Γλυφάδα – Άρπαξαν κοσμήματα άνω των 500.000 ευρώ (εικόνες)

Πώς έγινε η ληστεία στη Γλυφάδα – Άρπαξαν κοσμήματα άνω των 500.000 ευρώ (εικόνες)

Οι δύο κακοποιοί «τρύπωσαν» μέσα στο σπίτι της, της ζήτησαν να τους δώσει χρήματα και κοσμήματα και την απείλησαν πως σε διαφορετική περίπτωση θα της κάνουν κακό

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εφιαλτικές ήταν οι στιγμές που έζησε μία 55χρονη γυναίκα στα χέρια δύο επικίνδυνων ληστών που εισέβαλαν τα ξημερώματα της Δευτέρας στο σπίτι της στη Γλυφάδα. 

Όπως περιέγραψε το θύμα στους αστυνομικούς, οι δύο κακοποιοί «τρύπωσαν» μέσα στο σπίτι της, της ζήτησαν να τους δώσει χρήματα και κοσμήματα και την απείλησαν πως σε διαφορετική περίπτωση θα της κάνουν κακό. Τότε ένας από αυτούς την ακινητοποίησε και τη χτύπησε.

Οι δύο άνδρες άρχισαν να κάνουν «φύλλο και φτερό» το σπίτι και κατάφεραν να εντοπίσουν ένα χρηματοκιβώτιο από το οποίο απέσπασαν μετρητά δεκάδων χιλιάδων ευρώ καθώς και κοσμήματα η αξία των οποίων φέρεται να υπερβαίνει, σύμφωνα με το θύμα, τις 500.000 ευρώ. 

Τα στελέχη της Ασφάλειας βρίσκονται από το πρωί στο σπίτι της γυναίκας η οποία είναι αστρολόγος συγκεντρώνοντας στοιχεία προκειμένου να φθάσουν στα ίχνη των δύο κακοποιών.

Πώς έγινε η ληστεία στη Γλυφάδα – Άρπαξαν κοσμήματα άνω των 500.000 ευρώ (εικόνες)-1
Φωτογραφία kathimerini.gr

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT