Ομόνοια: Καρέ καρέ η καταδίωξη και η σύλληψη διαρρήκτη από αστυνομικούς

Ομόνοια: Καρέ καρέ η καταδίωξη και η σύλληψη διαρρήκτη από αστυνομικούς

Ο δράστης, κρατώντας ένα μαχαίρι, εισέβαλε σε ρετιρέ, προκειμένου να αποσπάσει πολύτιμα αντικείμενα και κοσμήματα

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη δημοσιότητα ήρθε ένα βίντεο από κάμερα αστυνομικού που δείχνει καρέ καρέ την καταδίωξη και τη σύλληψη διαρρήκτη στην Ομόνοια.

Όπως φαίνεται και στο οπτικοακουστικό υλικό, ο δράστης, κρατώντας ένα μαχαίρι, εισέβαλε σε ρετιρέ, προκειμένου να αποσπάσει πολύτιμα αντικείμενα και κοσμήματα.

Ωστόσο, έγινε αντιληπτός από τους γείτονες, οι οποίοι κάλεσαν την ΕΛ.ΑΣ. Ο δράστης εντοπίστηκε από την ομάδα ΔΙΑΣ γρήγορα και ξεκίνησε η καταδίωξή του.

Στη συνέχεια, πήδηξε στο πίσω μέρος του κτιρίου και βρέθηκε στα κεραμίδια ενός σπιτιού, όπου τον ακολούθησε ο αστυνομικός. Ο ληστής εκεί βρέθηκε σε αδιέξοδο και συνελήφθη.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, συναντήθηκε με τέσσερις αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ και τον επικεφαλής τους, στους οποίους έδωσε συγχαρητήρια για την επιχείρηση σύλληψης.

Ο κ. Θεοδωρικάκος απευθυνόμενος στους τρεις άνδρες και τη μια γυναίκα αστυνομικό, τους ευχαρίστησε για τον επαγγελματισμό που επέδειξαν στο συγκεκριμένο περιστατικό, ενώ τους χαρακτήρισε ως ήρωες της καθημερινότητας που αγωνίζονται για την ασφάλεια των πολιτών και την προστασία των περιουσιών τους.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT