Χειροπέδες σε 63χρονο για ασέλγεια σε ανηλίκους στον Άγιο Παντελεήμονα

Χειροπέδες σε 63χρονο για ασέλγεια σε ανηλίκους στον Άγιο Παντελεήμονα

Τα δύο ανήλικα παιδιά ηλικίας 7 και 8 ετών μίλησαν στην μητέρα τους για τις ασελγείς πράξεις του 63χρονου

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δικογραφία σε βάρος ενός 63χρονου για γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους ή ενώπιον τους και γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση σχηματίστηκε από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής.

Ο 63χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη τις βραδινές ώρες της Κυριακής (9/10) στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης. Ο 63χρονος κατηγορείται ότι διέπραξε τις ανωτέρω αξιόποινες πράξεις σε βάρος δύο ανηλίκων αγοριών στην Αθήνα. Ο κατηγορούμενος έχει συλληφθεί και στο παρελθόν για αδικήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ ο κατηγορούμενος έχει δικαστεί και πάλι για παρόμοια αδικήματα. Όπως έγινε γνωστό, τα δύο ανήλικα παιδιά ηλικίας 7 και 8 ετών μίλησαν στην μητέρα τους για τις ασελγείς πράξεις του 63χρονου.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT