Πύργος: Δις ισόβια για τον φόνο του οδηγού ταξί στο Καπελέτο

Πύργος: Δις ισόβια για τον φόνο του οδηγού ταξί στο Καπελέτο

Στον 48χρονο κατηγορούμενο για ανθρωποκτονία με δόλο, ληστεία με ιδιαίτερη σκληρότητα, οπλοφορία, οπλοκατοχή και πλημμεληματική κλοπή του επιβλήθηκε ποινή δις ισόβια και 11 μήνες φυλάκιση

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ομόφωνα ένοχος κρίθηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πάτρας ο 48χρονος αλλοδαπός για τη δολοφονία του 59χρονου ταξιτζή στο Καπελέτο Ηλείας που σημειώθηκε πέρυσι τον Ιούλιο.

Στον 48χρονο κατηγορούμενο για ανθρωποκτονία με δόλο, ληστεία με ιδιαίτερη σκληρότητα, οπλοφορία, οπλοκατοχή και πλημμεληματική κλοπή του επιβλήθηκε ποινή δις ισόβια και 11 μήνες φυλάκιση, ενώ δεν του αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό.

Όπως φάνηκε, τα αποδεικτικά στοιχεία που συλλέχθηκαν κατά τη διάρκεια της προανάκρισης και οδήγησαν αρχικά στην σύλληψή του τον Αύγουστο του 2021 ήταν τόσο ισχυρά, που παρά τη δήλωση του κατηγορούμενου περί αθωότητάς του κατά τις συνεδριάσεις του ΜΟΔ, δικαστές και ένορκοι χρειάστηκαν μόνο δύο δικάσιμους για να αποφασίσουν ομόφωνα την ενοχή του, επιβάλλοντάς του τη μέγιστη ποινή.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT