Ηράκλειο: Χειροπέδες σε 44χρονο που χτύπησε τη σύντροφό του

Ηράκλειο: Χειροπέδες σε 44χρονο που χτύπησε τη σύντροφό του

Γύρω στις 22.30 το βράδυ της Κυριακής (6/11), οι φωνές και ο άγριος καβγάς ανάμεσα στο ζευγάρι που ακούγονταν στη γειτονιά, ανησύχησαν τους περίοικους οι οποίοι κάλεσαν την Αστυνομία

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ακόμη ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας καταγράφηκε στην Κρήτη και συγκεκριμένα στην περιοχή των Γουβών του δήμου Χερσονήσου.

«Πρωταγωνιστής» ένας 44χρονος άνδρας ο οποίος χτύπησε με τα χέρια του στο κεφάλι την επίσης 44 ετών σύντροφό του.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται η ΕΡΤ, γύρω στις 22.30 το βράδυ της Κυριακής (6/11), οι φωνές και ο άγριος καβγάς ανάμεσα στο ζευγάρι που ακούγονταν στη γειτονιά, ανησύχησαν τους περίοικους, οι οποίοι πετάχτηκαν να δουν τι συμβαίνει. Ανάστατοι ενημέρωσαν για το συμβάν την Αστυνομία και οι αστυνομικοί του Α.Τ Χερσονήσου που έφτασαν στο σημείο συνέλαβαν τον 44χρονο, ο οποίος θα οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα Ηρακλείου.

Είναι το δεύτερο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας που κατέγραψαν οι Αστυνομικοί το Σαββατοκύριακο. Όπως έχει ήδη γράψει το ertnews, το βράδυ του Σαββάτου, σε χωριό του δήμου Φαιστού, 40χρονη μαχαίρωσε στο λαιμό τον 50χρονο σύζυγό της κατά τη διάρκεια καβγά, επειδή, όπως φέρεται να έχει ισχυριστεί η ίδια, το θύμα αναφέρθηκε με χυδαίο τρόπο στην κόρη της. Ο τραυματίας νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Βενιζέλειο, ενώ η 40χρονη, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, θα απολογηθεί αύριο, Τρίτη, στην ανακρίτρια Ηρακλείου.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT